máš hlad? +421 910 720 738

máš hlad? +421 910 720 738

...boli sme mladý pár, akých je na svete veľa. Môj priateľ pracoval v gastronómii dlhé roky a neskôr našiel svoju vášeň a záľubu v práci someliéra. Keďže vo víne býva pravda a ja som zase bývala s týmto mojím skvelým nápaditým mužom, všimol si, že sa hľadám a tiež, že mi to ide s vegánskou kuchyňou...

Hovorí sa, že ak človek robí, čo ho baví, mal by sa tým živiť. Alebo by sa mal živiť tým, čo ho baví ? Na poradí nezáleží. Dôležité je, že veci, ktoré milujeme robíme s ľahkosťou a prirodzene. Nestoja nás námahu ani úsilie a môžeme nimi teda tešiť ľudí okolo seba. Hlavne v gastronómii platí, že ak kuchár nevarí s láskou, potom by nemal jedlo servírovať ľuďom. Ako sa hovorí :

,, Jeden kuchár – polovičný doktor.“

Boli sme mladý pár, akých je na svete veľa. Môj priateľ pracoval v gastronómii dlhé roky a neskôr našiel svoju vášeň a záľubu v práci someliéra. Keďže vo víne býva pravda a ja som zase bývala s týmto mojím skvelým nápaditým mužom, všimol si, že sa hľadám a tiež, že mi to ide s vegánskou kuchyňou. A tak sa to celé stalo.

Sťahovanie do môjho rodného Lučenca, kde mám svoje korene a otvorenie malého podniku založenom na zdravej, kvalitnej a originálnej vegánskej kuchyni.

Občas proste potrebujeme v živote postrčiť a mať pri sebe niekoho, kto nám povie, v čom je náš dar.

Verím, že vám naša kuchyňa chutí a že vás inšpirujeme vidieť krásu vo všetkom, čo tvorí váš život, vrátane čerstvej porcie chutného obedu na tanieri.

Naším snom totiž nie je len robiť to, čo nás baví, čo milujeme a vieme, aby sme tým tešili ostatných, ale tiež zapáliť svoje okolie pre to isté. Možno aj vďaka správnej výžive to nám všetkým pôjde oveľa ľahšie.

S láskou Michaela Moravčíková ( vaša kuchárka )

Zdieľaj nás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Ostatné

Podobné články

VEGÁNSTVO A ŠPORT

VEGÁNSTVO A ŠPORT

Ľudia majú často utkvelú predstavu, že vegánstvo a šport sa vzájomne vylučujú. Veď na tréning treba mať predsa poriadnu silu, či nie ? Existuje však hŕstka ľudí, ktorí tieto mýty s prehľadom boria svojimi športovými výkonmi.

VEGÁNSTVO

Viete ako vzniklo vegánstvo ? Chceli by ste vedieť, či je tento spôsob stravovania zdravý a ako súvisí s budúcnosťou našej planéty ? Všetko podstatné o tomto stravovacom trende a novodobom životnom štýle nájdete našom blogu👇

KTO SME

A vtedy to prišlo. Nápad otvoriť vegánske bistro s pravidelnými ochutnávkami kvalitných vín a kvalitnou slovenskou vinotékou. Bolo to ako spojenie nás dvoch vo všetkých našich vizíách, záľubách, daroch a talentoch.

AKO SA TO CELÉ STALO

…boli sme mladý pár, akých je na svete veľa. Môj priateľ pracoval v gastronómii dlhé roky a neskôr našiel svoju vášeň a záľubu v práci someliéra. Keďže vo víne býva pravda a ja som zase bývala s týmto mojím skvelým nápaditým mužom, všimol si, že sa hľadám a tiež, že mi to ide s vegánskou kuchyňou…