Hovorí sa, že ak človek robí, čo ho baví, mal by sa tým živiť. Alebo by sa mal živiť tým, čo ho baví ? Na poradí nezáleží. Dôležité je, že veci, ktoré milujeme robíme s ľahkosťou a prirodzene. Nestoja nás námahu ani úsilie a môžeme nimi teda tešiť ľudí okolo seba. Hlavne v gastronómii platí, že ak kuchár nevarí s láskou, potom by nemal jedlo servírovať ľuďom. Ako sa hovorí :
,, Jeden kuchár – polovičný doktor.“
Boli sme mladý pár, akých je na svete veľa. Môj priateľ pracoval v gastronómii dlhé roky a neskôr našiel svoju vášeň a záľubu v práci someliéra. Keďže vo víne býva pravda a ja som zase bývala s týmto mojím skvelým nápaditým mužom, všimol si, že sa hľadám a tiež, že mi to ide s vegánskou kuchyňou. A tak sa to celé stalo.
Sťahovanie do môjho rodného Lučenca, kde mám svoje korene a otvorenie malého podniku založenom na zdravej, kvalitnej a originálnej vegánskej kuchyni.
Občas proste potrebujeme v živote postrčiť a mať pri sebe niekoho, kto nám povie, v čom je náš dar.
Verím, že vám naša kuchyňa chutí a že vás inšpirujeme vidieť krásu vo všetkom, čo tvorí váš život, vrátane čerstvej porcie chutného obedu na tanieri.
Naším snom totiž nie je len robiť to, čo nás baví, čo milujeme a vieme, aby sme tým tešili ostatných, ale tiež zapáliť svoje okolie pre to isté. Možno aj vďaka správnej výžive to nám všetkým pôjde oveľa ľahšie.
S láskou Michaela Moravčíková ( vaša kuchárka )